Pabrik pabrik EH-1158 KKTN sareng pabrik | Essen

EH-1158 KATUHAN

Pondok Description:

Ngadopsi lénsa kristal multi-lapisan kualitas luhur, lensa las otomatis variabel otomatis (ADF) henteu ngan ukur masihan anjeun visi anu jelas, tapi ogé ngajagi panon anjeun aman tina sinar infra red / ultraviolét.

 

♦ Panyesuaian internal

♦ Kelas optik: 1/1/1/1

♦ Daérah ningali anu ageung

♦  Kalayan standar CE, ANSI, CSA, AS / NZS


jéntré produk

Tags produk

Specializing dina produksi las helmets nyadiakeun konsumén jeung pangalaman pangalusna.

1.Configuration ADF Modél: EF10067I.

2.Viewing aréa: 100 × 67mm, 1/1/1/1, Sajati Warna, Ultra-HD Quality.

perlindungan 3.UV / IR: DIN16

sahadé 4.Light: DIN 3,5.

5.Dark ngiuhan: DIN5-9,9-13, adjustment internal.

suplai 6.Power: sél Solar jeung accu litium CR2450 (Replaceable)

7. Ngalihkeun Time (lampu keur poék): 1 / 30,000S

8.Delay Time (poék kana lampu): 0.1-1s adjustment Stepless.

9.Arc sensor: 4

10.Sensitivity: Low ka luhur, adjustment Stepless.

11. Power on / off: otomatis.

12.ADF kotakna Ukuran: 110X90X9 mm.                                       

téhnologi 13.Electro-optik di Jerman.

14.Low Alarm Alarm sareng Fungsi Cék ADF Timer                                                                            

15. Mode: Weld / grind, adjustment internal

16.Low AMPS TIG dipeunteun: AC / DC TIG: ≥2 AMPS

17.Operating temp: -10 ℃ - + 55 ℃

18.Storage temp: -20 ° C ~ + 70 ° C


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!