11.16 埃森
×

Wenzhou Essen Security Technology Co, Ltd (ENSEET). baheulana dikenal salaku Wenzhou Security Co, Ltd ngadegkeun taun 2009 saatos kerjasama teknis sareng Duisburg- Essen University (Uni DuE, Jerman). Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina manufaktur & ngekspor helm welding otomatis-gelap, masker las, alat las, pelapis otomatis-gelap otomatis sareng alat pelindung & aksesoris ...

maca deui

Warta jeung émbaran

  • Milih Helmet Welding Katuhu pikeun Anjeun

    Aya sajumlah ageung koper las anu aya di pasar, sapertos lensa pasif atanapi otomatis-gelap, dibereskeun atanapi variabel sahadé, dua, tilu atanapi opat sensor sareng ukuran ningali. Candak waktos sareng milarian helm anu leres pikeun kabutuhan anjeun, éta tiasa ningkatkeun produktivitas anjeun, kualitas las sareng kanyamanan. ...

  • Kumaha carana leres ngasur alumunium

    Naon anu nyababkeun aluminium jadi susah hese alumunium kagungan salah sahiji sipat anu ngajantenkeun susah tina logam ieu: saatos alumina kakeunaan hawa ambien, éta ngabentuk lapisan ipis tina oksida alumunium. Sareng ieu lapisan ieu anu masihan logam kana penampilan henteu pérak-abu anu teu jelas. Tapi kuring ...

  • Tip Kimpal

    Zero warna oksida bebas ngelas pikeun welders manual Titanium, stainless steel sareng bahan tahan korosi séjén kedah dijagi ku gas inert samentawis welding lumangsung, pikeun ngajagi kolam renang molten tina ngagabung sareng oksigén sareng nitrogén tina hawa sakurilingna. Tanpa thi ...

  • Tujuh Tips pikeun Wadung Gas Inert

      Murni purging anu épék ngan ukur dihontal ku mastikeun yén oksigén disalir tina zona purge sateuacan sareng nalika las. Sakur oksigén sésana tiasa nyababkeun kaleungitan résistansi korosi sareng réduksi dina kakuatan gabungan. Éta penting pisan pikeun ngégél pipa e ...

WhatsApp Online Chat!