xtk
×

Wenzhou Essen Security Technology Co, Ltd (ENSEET). baheulana dikenal salaku Wenzhou Security Co, Ltd ngadegkeun taun 2009 saatos kerjasama teknis sareng Duisburg- Essen University (Uni DuE, Jerman). Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina manufaktur & ngekspor helm welding otomatis-gelap, masker las, alat las, pelapis otomatis-gelap otomatis sareng alat pelindung & aksesoris ...

maca deui

Warta jeung émbaran

  • Best Auto darkening welding helmets /welding masks for TIG ,MIG ,MAG...

    This is an overview and review of the ENSEET Welding Helmet/hood. This helmets uses True Color Technology which allows a realistic color perception so you have a much clearer view of what you are welding.

  • All of ENSEET wishes you Merry Christmas and Happy new year !

  • What is auto-darking welding helmets/welding masks?

    1. The auto-darkening welding helmet adopts high-quality liquid crystal, optical coating and protective film of shields ultraviolet and infrared rays to protect welders from harmful rays such as ultraviolet rays and infrared rays,etc. 2. The liquid crystal light valve adopts a new technology that...

  • Tip Kimpal

    Zero warna oksida bebas ngelas pikeun welders manual Titanium, stainless steel sareng bahan tahan korosi séjén kedah dijagi ku gas inert samentawis welding lumangsung, pikeun ngajagi kolam renang molten tina ngagabung sareng oksigén sareng nitrogén tina hawa sakurilingna. Tanpa thi ...

  • Milih Helmet Welding Katuhu pikeun Anjeun

    Aya sajumlah ageung koper las anu aya di pasar, sapertos lensa pasif atanapi otomatis-gelap, dibereskeun atanapi variabel sahadé, dua, tilu atanapi opat sensor sareng ukuran ningali. Candak waktos sareng milarian helm anu leres pikeun kabutuhan anjeun, éta tiasa ningkatkeun produktivitas anjeun, kualitas las sareng kanyamanan. ...

WhatsApp Online Chat!