11.16 埃森
×

Teknologjia e Sigurisë Wenzhou Essen Co, Ltd (ENSEET). i njohur më parë si Wenzhou Security Co, Ltd themeluar në vitin 2009 pas bashkëpunimit teknik me Universitetin Duisburg- Essen (Uni DuE, Gjermani). Ne jemi një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhim dhe eksport helmetat e saldimit me auto-errësim, maska ​​për saldim, mjetet e saldimit, filtrat e saldimit automatik-errësues dhe pajisjet dhe aksesorët mbrojtës të saldimit ...

Lexo më shumë

Lajme dhe informacion

 • Zgjedhja e përkrenares së duhur të saldimit për ju

  Ekzistojnë një gamë e madhe e helmetave të saldimit të disponueshëm në treg, të tilla si një lente pasive ose automatike e errësimit, hije fikse ose e ndryshueshme, sensorë dy, tre ose katër dhe madhësia e shikimit. Merrni kohën dhe gjeni një përkrenare të duhur për nevojat tuaja, mund të rrisë produktivitetin tuaj, cilësinë e bashkimit dhe rehati. ...

 • Si të saldojmë siç duhet aluminin

  Ajo që e bën saldimin e aluminit kaq të vështirë Alumini ka një pronë që e bën saldimin e këtij metali aq të vështirë: sa më shpejt që alumini të ekspozohet në ajrin e ambientit, ai formon një shtresë të hollë të oksidit të aluminit. Dhe është kjo shtresë që i jep metalit pamjen e tij të pakuptueshme të argjendit-gri. Por une...

 • Këshillë për saldimin

  Saldime pa oksid me ngjyra zero për saldatorë manualë Titani, çeliku i pandryshkshëm dhe materialet e tjera rezistente ndaj korrozionit duhet të mbrohen me një gaz inertë ndërsa bëhet saldimi, në mënyrë që të mbrohet pishina e shkrirë e shkrirë nga kombinimi me oksigjen dhe azot nga ajri përreth. Pa ato ...

 • Shtatë këshilla për saldimin e gazit inert

    Pastrimi efektiv i saldimit arrihet vetëm duke u siguruar që oksigjeni të zhvendoset nga zona e pastrimit para dhe gjatë saldimit. Do oksigjen i mbetur mund të shkaktojë humbje të konsiderueshme të rezistencës së korrozionit dhe një zvogëlim të forcës së bashkimit. Prandaj është thelbësore të vulosni tubin e ...

WhatsApp Chat Online!