xtk
×

Wenzhou Essen Keamanan Teknologi Co, Ltd (ENSEET). biyen dikenal minangka Wenzhou Security Co, Ltd ditetepake ing taun 2009 sawise kerjasama teknis karo Duisburg- Essen University (Uni DuE, Jerman). Kita minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing manufaktur & ngekspor helm kimpalan otomatis gelap, topeng welding, alat welding, saringan welding otomatis lan nggawe peralatan pelindung & aksesoris ...

maca liyane

PAWARTA LAN INFORMASI

  • Best Auto darkening welding helmets /welding masks for TIG ,MIG ,MAG...

    This is an overview and review of the ENSEET Welding Helmet/hood. This helmets uses True Color Technology which allows a realistic color perception so you have a much clearer view of what you are welding.

  • All of ENSEET wishes you Merry Christmas and Happy new year !

  • What is auto-darking welding helmets/welding masks?

    1. The auto-darkening welding helmet adopts high-quality liquid crystal, optical coating and protective film of shields ultraviolet and infrared rays to protect welders from harmful rays such as ultraviolet rays and infrared rays,etc. 2. The liquid crystal light valve adopts a new technology that...

  • Tip Kimpalan

    Werna warna oksida Zero gratis kanggo gandheng welding manual, stainless steel lan bahan tahan karat liyane kudu dilindhungi nganggo gas inert nalika welding ditindakake, supaya bisa nglindhungi kolam renang molten saka gabungke karo oksigen lan nitrogen saka udhara. Tanpa thi ...

  • Milih Helmet Welding Tengen Kanggo Sampeyan

    Ana macem-macem helm welding sing kasedhiya ing pasar, kayata lensa pasif utawa gelap otomatis, naungan tetep utawa variabel, loro utawa telu sensor lan ukuran ndeleng. Entuk wektu lan golek helm sing cocog kanggo kabutuhan, bisa nambah produktivitas, kualitas weld lan kenyamanan. ...

Tampilan Whatsapp Online Chat!