xtk
×

Wenzhou Essen Keamanan Teknologi Co, Ltd (ENSEET). biyen dikenal minangka Wenzhou Security Co, Ltd ditetepake ing taun 2009 sawise kerjasama teknis karo Duisburg- Essen University (Uni DuE, Jerman). Kita minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing manufaktur & ngekspor helm kimpalan otomatis gelap, topeng welding, alat welding, saringan welding otomatis lan nggawe peralatan pelindung & aksesoris ...

maca liyane

PAWARTA LAN INFORMASI

  • Best Auto darkening welding helmets /welding masks for TIG ,MIG ,MAG...

    This is an overview and review of the ENSEET Welding Helmet/hood. This helmets uses True Color Technology which allows a realistic color perception so you have a much clearer view of what you are welding.

  • Milih Helmet Welding Tengen Kanggo Sampeyan

    Ana macem-macem helm welding sing kasedhiya ing pasar, kayata lensa pasif utawa gelap otomatis, naungan tetep utawa variabel, loro utawa telu sensor lan ukuran ndeleng. Entuk wektu lan golek helm sing cocog kanggo kabutuhan, bisa nambah produktivitas, kualitas weld lan kenyamanan. ...

  • Cara ngelas aluminium kanthi bener

    Apa sing nggawe aluminium dadi aluminium angel duwe salah sawijining properti sing nggawe logam iki angel banget: sanalika aluminium kapapar hawa sekitar, iki dadi lapisan aluminium oksida tipis. Lan lapisan iki sing menehi logam minangka tampilan warna abu-abu salaka sing ora bisa didelehake. Nanging aku ...

  • Tip Kimpalan

    Werna warna oksida Zero gratis kanggo gandheng welding manual, stainless steel lan bahan tahan karat liyane kudu dilindhungi nganggo gas inert nalika welding ditindakake, supaya bisa nglindhungi kolam renang molten saka gabungke karo oksigen lan nitrogen saka udhara. Tanpa thi ...

  • Pitung Tips kanggo Kimpalan Gas Inert

      Effective welding purging is only achieved by making sure that oxygen is displaced from the purge zone prior to and during welding.   Any residual oxygen can cause significant loss of corrosion  resistance and a reduction in joint strength. It is therefore essential to seal the pipe either side...

Tampilan Whatsapp Online Chat!